Grand Style Kasten

Grand
SCHUIFDEUR KASTEN

Schuifdeurkasten op Maat


Bij Grandstyle Kasten begrijpen we dat schuifdeurkasten een stijlvol alternatief zijn voor draaideurkasten, vooral als ruimte schaars is of als u gewoon de voorkeur geeft aan het uiterlijk van schuifdeuren..

Grand
Schuifdeur kasten

Onze Schuifdeurkasten

Wij bieden een uitgebreide selectie schuifdeurkasten in verschillende kleuren, materialen en prijsklassen, zodat u de perfecte kast kunt vinden die bij uw smaak en behoeften past.

Maatwerkopties

  • Vrijstaand of Ingebouwd: Of u nu een vrijstaande kast of een ingebouwde kast nodig heeft, wij kunnen het voor u realiseren.

  • Lage of Hoge Kast: Wij passen de hoogte van de kast aan, zodat deze precies past bij de beschikbare ruimte.

  • Bestemming naar Keuze: Onze schuifdeurkasten kunnen dienen als garderobekasten, kantoorkasten en nog veel meer. De mogelijkheden zijn eindeloos.

  • Schuine Schuifdeurkast: Heeft u een schuine ruimte onder het dak? Wij kunnen een schuine schuifdeurkast voor u maken.

Interieur op Maat

  • Achter uw schuifdeuren heeft u de keuze uit interieurs met verschillende diktematen: 18mm, 28mm of 36mm. U bepaalt de indeling, of u nu veel legplanken, hangmogelijkheden of lades wenst. Met onze accessoires kunt u uw kast nog gebruiksvriendelijker en praktischer maken.

 

Foliedeuren

  • Onze foliedeuren zijn gemaakt van MDF en omhuld met folie in de kleur van uw keuze. Ze bieden een klassieke of landelijke uitstraling en passen naadloos in uw interieur.

 

Panel 28 Deuren

  • De Panel 28 deuren zijn 28mm dikke deuren met een afwerking in ABS, waardoor ze een strakke en moderne uitstraling hebben. Deze deuren zijn verkrijgbaar in 5 houtkleuren, 5 effen kleuren en 9 speciale kleuren, die een luxe uitstraling toevoegen aan uw kast.

Bij Grandstyle Kasten draait alles om maatwerk en stijl. We creëren schuifdeurkasten die perfect in uw levensstijl passen.

 

Maak Uw Keuze

Bij Grandstyle Kasten heeft u de vrijheid om te kiezen. Wat uw persoonlijke stijl ook is, wij hebben de perfecte schuifdeurkast voor u. Laat ons uw opbergruimte transformeren in een stijlvolle en functionele kast die aan al uw behoeften voldoet.

INMEET- EN MONTAGESERVICE

Zodra er een keuze is gemaakt nemen wij contact met u op voor het maken van een inmeetafspraak. Wij streven ernaar om binnen 14 werkdagen een inmeetafspraak in te plannen. Wij komen inmeten bij opdracht en als de situatie volledig afgewerkt is; plafond, wanden en vloeren zijn klaar. Na het inmeten mogen er geen aanpassingen meer verricht worden aan bovengenoemde.

Tijdens het inmeten controleren we of de gekozen opstelling geschikt is op de plek waar deze moeten komen en bespreken we de eventuele (bouwkundige) aanpassingen die gedaan moeten worden om Grand Style Kasten te kunnen plaatsen. Op basis van de juiste maatvoering nemen we het in productie. Zodra de opstelling uit productie is en gereed is voor installatie, nemen wij contact met u op voor het maken van een afspraak. Levertijd na inmeten en opdracht is tussen de 8 en 10 werkweken.

wasmachinekast-3
pexels-max-rahubovskiy-6782348
IMG-20200820-WA0059

Contact

Wilt u meer informatie over onze producten of heeft u een algemene vraag? Neem dan gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord.

Vul het formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Telefoon:

+316 437 79756

Mail:

Info@grandstylekasten.nl