Grand Style Kasten

Grand
OPen interieur

Grandstyle Kasten – Maatwerk Kasten voor Elke Ruimte

Op zoek naar een unieke open kast voor uw interieur? Bij Grandstyle Kasten bieden wij de perfecte oplossing voor al uw opbergbehoeften. Van roomdividers tot stijlvolle boekenkasten en kamerhoge vitrines voor uw prachtige verzamelingen, wij creëren maatwerk kasten die bij uw levensstijl passen.

Grand
Open interieur

Wat Ons Uniek Maakt
Wij streven naar perfectie in maatwerk kasten en onderscheiden ons door:

  • Creativiteit: Ons team van ontwerpers en vakmannen zorgt voor creatieve oplossingen die uw kast uniek maken.
  • Klantgerichtheid: Uw tevredenheid staat bij ons op de eerste plaats. Wij luisteren naar uw wensen en creëren een kast die aan al uw behoeften voldoet.
  • Duurzaamheid: Onze kasten zijn ontworpen om lang mee te gaan, wat beter is voor het milieu en uw portemonnee.

Waarom Voor Ons Kiezen?

  • Maatwerk: Wij geloven in de kracht van maatwerk. Uw open kast wordt volledig volgens uw specificaties gemaakt.
  • Kwaliteit: Onze kasten zijn vervaardigd met hoogwaardige materialen en vakmanschap, wat duurzaamheid en stijl garandeert.
  • Uitgebreide Opties: Bij Grandstyle Kasten zijn de opties eindeloos. U kunt uw open kast tot in detail aanpassen aan uw smaak.

Dus, waar wacht u nog op? Laat Grandstyle Kasten uw ruimte transformeren met onze prachtige open kasten.

INMEET- EN MONTAGESERVICE

Zodra er een keuze is gemaakt nemen wij contact met u op voor het maken van een inmeetafspraak. Wij streven ernaar om binnen 14 werkdagen een inmeetafspraak in te plannen. Wij komen inmeten bij opdracht en als de situatie volledig afgewerkt is; plafond, wanden en vloeren zijn klaar. Na het inmeten mogen er geen aanpassingen meer verricht worden aan bovengenoemde.

Tijdens het inmeten controleren we of de gekozen opstelling geschikt is op de plek waar deze moeten komen en bespreken we de eventuele (bouwkundige) aanpassingen die gedaan moeten worden om Grand Style Kasten te kunnen plaatsen. Op basis van de juiste maatvoering nemen we het in productie. Zodra de opstelling uit productie is en gereed is voor installatie, nemen wij contact met u op voor het maken van een afspraak. Levertijd na inmeten en opdracht is tussen de 8 en 10 werkweken.

Trapkast-1
pexels-photo-6301178
3D illustration of luxury home interior with empty large closet.

Contact

Wilt u meer informatie over onze producten of heeft u een algemene vraag? Neem dan gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord.

Vul het formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Telefoon:

+316 437 79756

Mail:

Info@grandstylekasten.nl